• DOLAR 32.475
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2427.792
  • ...
Eğitime kar tatili
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sivas'ın İmranlı ilçesi, Adıyaman'ın Sincik ilçesi ve Burdur'un bazı köylerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime birer gün ara verildi.

EĞİTİME KAR ENGELİ

Adıyaman Sincik'te, dün gece başlayan ve bugün de devam eden kar yağışının ardından ilçe merkezi beyaza büründü. İlçeye bağlı Aksu, Geçitli, Alancık, Balkaya, Arıkonak, Serince, Çat, Taşkale, Karaköse, Uğurlu, Şahinbeyle ve Şahkolu köylerine ulaşım sağlanamazken tüm okullarda Pazartesi günü eğitime ara verildiği belirtildi.

İMRANLI OKULLAR TATİL

Sivas İmranlı'da kar nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. İmranlı Kaymakamlığı, etkili olan kar yağışı nedeniyle, kapalı köy yolları ve oluşabilecek buzlanma olayları dikkate alınarak okulları 6 Ocak Pazartesi günü 1 gün süre ile tatil etti. Bir günlük tatilin ilçe genelinde geçerli olduğu belirtildi.

KAR YOLLARI KAPATTI

Burdur'da dün gece başlayan ve sabaha kadar devam eden yoğun kar yağışı, il merkezine bağlı köyler ile Çavdır, Altınyayla ve Bucak ilçelerinde de etkili oldu. Kar yağışı köy yollarında da ulaşımda aksamalara neden oldu. Burdur İl Özel İdaresi'ne ait 3 kar bıçaklı kamyon ve 8 greyder ile 24 personel sabaha kadar köy yollarını açık tutabilmek için yoğun bir çalışma yürüttü. Çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir