• DOLAR 32.524
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2426.935
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

31 Ocak günü Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin son günü. Aile bütçelerinde önemli bir yer tutan vergi ödemelerinden biri olan Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ilk taksidini Albaraka Türk ve Kuveyt Türk kredi kartları ile ödeyenlere vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Albaraka Türk World Kart sahipleri, MTV ödemelerini vade farksız iki taksitle yapma imkanına sahip olmanın yanı sıra bankanın araç temizleme firması AutoWax ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Autowax’tan Boya Çizik giderme ve parlatma paketini 550 TL yerine 330 TL+KDV’ye, Antibakteriyel detaylı hijyenik iç temizliği de 550 TL yerine 330 TL+KDV’ye yaptırma avantajı yakalayacak.

Ayrıca Boya Çizik giderme ve parlatma paketini yaptıran banka müşterilerine 130 TL’lik Boya Koruma paketi, Antibakteriyel Detaylı hijyenik iç temizliği yaptıran müşterilere de 140 TL değerindeki Ozon makinesi ile dezenfektasyon hediye edileceği duyuruldu.

Kuveyt Türk Katılım Bankası ise kendi markası olan Sağlam Kart ile MTV ödemelerini gerçekleştiren müşterilerine vade farksız üç taksit imkanı sunuyor.

Her iki bankanın düzenlediği kampanya detaylarına ulaşmak için bankaların web siteleri ile şubelerinden detay bilgi alınabilir.