• DOLAR 32.585
  • EURO 34.654
  • ALTIN 2528.06
  • ...
Kural ihlali yapan 597 sürücüye para cezası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te şehir merkezi ve şehirlerarası karayollarında, rutin olarak yapılan trafik uygulamaları ve denetimleri kapsamında yüzlerce araç denetlenirken, trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 597 sürücüye para cezası verildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kentte yapılan trafik uygulamaları ve denetimlerinde bin 913 aracın kontrol edildiği, 597 sürücüye ise trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza verildiği belirtildi. Açıklamanın devamında;

"30 aracın trafikten men edildiği ve bir sürücünün belgesine el konulduğu trafik denetimlerinde, 327 araca hatalı park etmekten, 98 araç plakasına kırmızı ışık ihlalinden, 41 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 8 sürücüye hatalı şerit değiştirmekten, 2 sürücüye dış ışık donanımı bozuk veya aykırı araç kullanmaktan, 2 sürücüye sürekli korna çalıp çevreyi rahatsız etmekten, bir sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan, 118 sürücüye diğer trafik kurallarını ihlal etmekten olmak üzere toplamda 597 araç plakasına cezai işlem uygulandı." denildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir