• DOLAR 32.574
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2431.339
  • ...
Siirt'te kar nedeniyle kapanan 32 köy yolu ulaşıma açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siirt'in Pervari, Şirvan ve Eruh ilçelerinde kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle 3 ilçeye bağlı 32 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler, iş makineleriyle yağan kar nedeniyle kapanan köy yollarını açtı.

İlçelere bağlı köy yollarında kar temizleme mesaisinin aralıksız sürdüğünü açıklayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; "Karla mücadele mesaimiz yoğun bir şekilde devam etmektedir. Pervari, Eruh ve Şirvan İlçelerine bağlı kapalı köy yollarımıza anında müdahale yapılarak, yollarımız ulaşıma açılmıştır." dedi.

Mahsur kalan araçlar kurtarıldı

Özellikle Pervari İlçesine bağlı köy yollarında birçok aracın yollarda mahsur kaldığına dikkat çeken Canpolat,

"Ekiplerimiz Pervari ilçesinde yoğun bir çalışma içerisinde ve 7/24 yol açma çalışması sürdürüyorlar. Köy yollarımızı kullanacak olan sürücüleri sizlerin vasıtası ile tekrar uyarmak istiyorum. Zincir, çekme halatı, kar lastiği ve takoz bulundurmadan trafiğe çıkmasınlar. Yollarda mahsur kalan birçok araç, ekiplerimiz tarafından kurtarılmıştır. Karla mücadelede emeği geçen tüm personelimize de teşekkür ediyorum." diye konuştu. (Murat Orhan-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir