• DOLAR 32.433
  • EURO 34.484
  • ALTIN 2488.112
  • ...
Kontrolsüz bina yıkımında faciadan dönüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bir bankaya ait binanın yıkımı sırasında kopan molozlar, bitişiğinde bulunan iş merkezinde hasara yol açtı. Olayın yaşandığı saatlerde iş merkezinde bulunan iş yeri sahipleri korku ve panikle kendilerini dışarı attı. Olayda can kaybı yaşanmazken iş yerleri zarar gördü.

Siirt Bahçelievler Mahallesi, Bankalar Caddesi'nde bulunan bir bankaya ait, kullanılmayan 4 katlı binanın yıkımı için sabah saatlerinde çalışma başlatıldı. İş makineleriyle yapılan çalışmalar sırasında binanın bir kısmı, bitişiğindeki 3 katlı iş merkezinin arka kısmına çöktü. Çökme nedeniyle iş merkezinin alt katındaki iş yerlerinde hasar oluştu. Olay sırasında iş yerlerinde bulunan çalışanlar büyük panik yaşadı.

 

Bina yıkıldığı sırada bir anda büyük bir gürültü koptuğunu belirten iş yeri sahiplerinden Sinan Çengel, "Gürültünün kopmasıyla büyük bir panik yaşadım ve hemen iş yerinden kaçtım. Daha sonra binanın yıkılmasıyla oluşan tozun dağılmasının ardından iş yerime girdim. Hemen elektriği kestim ama makinalarım, sıvı teması nedeniyle zarar gördü." ifadelerini kullandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri yıkılan binanın etrafını emniyet şeridiyle kapattı. (Murat Orhan-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir