• DOLAR 32.463
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2479.911
  • ...
Gaziantep'te yılın ilk bebeğine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep'te 2020 yılının ilk bebeği 00.00'da dünyaya gelirken, bebeği ve ailesini ilk olarak, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Vali Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ziyaret etti.

Gaziantep'te 2020'nin ilk çocuğu, Arife-Ramazan Saydan çiftinin bebekleri oldu. Cengiz Gökçek Doğum Hastanesinde 00.00'da 3 kilo 500 gram ağırlığında doğan bebeğe annesi Arife ve babası Ramazan Saydan tarafından "Perihan Ilgın" ismi verildi. Bebeğin ismini Şahinbey Belediyesi Meclis Üyesi Hamit Kiraz koydu. Bebeğin kulağına ezan ve kamet okuyan Kiraz, aileyi tebrik etti.

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Serdar Sarıfakı ve hastane yetkilileri tarafından karşılanan Çataklı, Gül ve Tahmazoğlu bebeğe altın takarken, anneye ise çiçek takdim etti. Çataklı, ailenin ilk bebeğine bahtının açık, ailesine ve insanlığa hayırlı bir insan olmasını temenni etti.

 

Yılın ilk doğan bebeğini ziyaret eden Çataklı, "Gayet sağlıklı, annesine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bebeğimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. Sağlık çalışanlarımıza da gayretleri için teşekkür ediyoruz. 2020 yılının ülkemiz için huzurlu bir şekilde geçmesini temenni ediyorum." dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, Şahinbey ilçesinde 2019 yılında toplam 19 bin 200 bebeğin dünyaya geldiğini belirterek, 2020 yılının ilk bebeği ile diğer bebeklerin de hayırlı evlatlar olması temennisinde bulundu.

Baba Ramazan Saydan da bebeklerinin saat 00.00'da dünyaya geldiğini belirterek, aile olarak ilk çocuk heyecanını yaşadıklarını ifade etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir