• DOLAR 32.507
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2429.722
  • ...
Hırsızlar çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Görgü Mahallesinde C.I adlı şahsa ait bağ evinden 10 top kafes tel örgü, bir adet kamera kayıt sistemi ile bir televizyon çalan O.A ile T.İ adlı şüpheliler, yapılan istihbari çalışmalar sonucu çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalandı.

Ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edilirken, şüpheliler O.A ile T.İ hakkında yasal işlem başlatıldı.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, olay 2 gün önce saat 17.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Görgü Mahallesinde meydana geldi.

Açıklamada; Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Görgü Mahallesinde C.I. isimli şahsa ait bağ evinin bahçe kapısının kilidi ve evin pencere korkuluğu kırılarak içeri girildi. İçeriye giren hırsızlar tarafından, evin yanında bulunan 10 top kafes tel örgü, evin içerisinde bulunan bir adet kamera kayıt cihazı ve bir adet televizyonun çalındığı belirtildi.

Yapılan hırsızlık olayı ile ilgili jandarmanın yaptığı istihbari çalışmalar sonucu dün, olayın şüphelileri olarak tespit edilen O.A. ve T.İ. isimli şahısların Malatya ili Hurdacılar Sitesinde bulundukları tespit edildi. Şüphelilerin alınan ifadesinde hırsızlık olayını itiraf ettikleri belirtildi.

Ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edilirken, O.A. ve T.İ. isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı. (Mehmet Aslan-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir