• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.584
  • ...
Sevgili hayvan severler hindinin de hayvan olduğunu biliyor musunuz?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş/Doğruhaber

Hristiyan dünyasının Noeli’inde on milyonlarca hindi kesilmesini vahşet olarak nitelemeyenler neden Müslümanların kurbanından bu kadar rahatsız biliyor musunuz? Çünkü Müslümanlıktan rahatsızlar.

Kaldı ki kesilen Kurban etleri İslam inancına göre paylara ayrılıp fakir- fukaraya dağıtılırken kesilen her hindi sadece bir mutfağın ihtiyaçlarını karşılıyor.

2018 yılında  yılbaşı döneminde Türkiye'de yaklaşık 600-700 bin hindinin kesildi, lakin hiçbir hayvan sever hindiler için twit atmadı, yürüyüş yapmadı.

Kurban Bayramını vahşet olarak nitelendiren sevgili et yemez veganlar hindinin marul olduğunu mu sanıyorsunuz? Neden pankart açmıyorsunuz? Yoksa bu durumlarda glu glu dansını mı tercih ediyorsunuz ya da hindi gibi derin derin mi düşünüyorsunuz?

Sen de hindi keseceksin değil mi?

Her bayram elinde pankartla  taksime çıkıp bağıran entel züppe!

Müslümanların Kurban Bayramına neden kin ve hınç duyduğunu biliyoruz. Mutlu noeller deyip hindi yerken Kurban bayramında hayvan katliamını nasıl durdurabiliriz diye sosyal medya içeriği hazırlayabilirsin?

Sen o hindiyi mideye indirirken aklına vegan olmak gelmez değil mi?

Oysa bizim Kurbanımız fakirin boğazına bir lokma et girsin diye vardır. Çünkü biz biliriz ne kurban eti ne de akıtılan kanlar Allah’a varmaz, ancak yaptığımız iyilikler Allah’a varır. Peki senin yediğin hindi dolmaları nereye varıyor? Yazayım mı…

Peki sevgili ülkemin entelleri sizden n’aber

Kurban Bayramı için “Kurban kesmek keşke yasaklansa. Ete değil eğitime ihtiyacımız var"  diyen yazar-çizerler Noel yasaklansın diyebilir mi?

Kurban Bayramı için "Umarım bu bayram olabildiğince az hayvan öldürülür" diyen  şarkıcı-popçu tayfası hala hindiler için harekete geçmiş değil!

Neden! Neden! Yoksa siz hindiyi hayvandan saymıyor musunuz?

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir