• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
CHP'nin "meyhane" aşkı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Meyhanede oturuyorsan CHP sayesinde…

Bu sözler Ataşehir Belediye Başkanı CHP'li Battal İlgezdi'ye ait…

İlgezdi, CHP Ataşehir Belediyesi 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, partisini meyhane ile överek şu sözleri sarf etti:

Ben bu partinin belediye başkanıyım, beni beğenmeyebilirsin ama siyaset etiği olarak önce birbirimize saygı duyacağız. Belediye Başkanı'na karşısın. Neden karşısın, kötü mü oldu? 2009'da 50 bin oyu 81 bin yaptık seçim aldık. Eğer bu sokaklarda yürüyorsan, akşam meyhanelerde oturuyorsan, Cumhuriyet Halk Partisi ve belediyesi sayesinde.

İlgezdi'nin bu açıklamaları CHP'lilerin meyhane ve rakıya duydukları aşkı anlatan ilk skandal sözler değil.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçtiğimiz haftalarda Adana'daki rakı festivalinin yasaklanmasını hazmedememiş Meclis'te yaptığı konuşmada "Anadolu'da iki duble rakı içmeyi, yılbaşında tombala oynamayı günah saymayan bir Müslümanlık anlayışı olduğu" iftirasında bulunmuştu.

Müslümanlığın "mim"inden dahi rahatsız olan CHP'lilerden Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Meclis lokanta menüsünde yer almadığı halde kendilerine alkol servisi yapılmasını talep etmiş, menüde bulunmadığı için olumsuz cevap alınca tehditler savurmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da birçok defa elinde içki kadehiyle görüntülenmişti.

Her gün içki ve uyuşturucu bağımlılığı ve bunun oluşturduğu sosyal sorunlara dikkat çeken onlarca haber yapılırken, CHP'li siyasetçilerin içki tüketilmesini neredeyse teşvik eden açıklamaları akıllara durgunluk verdi.

Hazreti Muhammed'in "bütün kötülüklerin anası" diye tabir ettiği içkinin CHP'liler tarafından övülmesi ve teşvik edilmesi CHP'nin amacının toplumu ahlaki olarak yozlaştırmak olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir