• DOLAR 32.602
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2494.194
  • ...
Siverek`te Trafik Kazası 2 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Edinilen bilgilere göre Narlıkaya (Qetine) köyü istikametinden Siverek istikametine gitmekte olan 63 EU 561 plakalı Mahmut Akçiçek Hakimiyetindeki otomobil, Feribot yolu 8. Km.de, stabilize yoldan ana yola çıkmak isterken, Ahmet Kurt hâkimiyetinde bulunan Siverek istikametinden Feribot istikametine giden 21 KE 263 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kamyon otomobili altına alarak yaklaşık 30 metre götürdükten sonra şarampole sürükledi.

 

Kaza sonrasında, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarken, otomobil içinde bulunan Mahmut Akçiçek (45) araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Araç içinde bulunan Eşi Hanım Akçiçek ise olay yerine gelen ambulans ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hanım Akçiçek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Araç içinde sıkışıp hayatını kaybeden Mahmut Akçiçek ise yarım saatlik çalışmanın ardından araçtan çıkarılarak cenaze aracına alındı.

 

Kazayı duyup olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Uğurlu - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir