• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2308.082
  • ...
Bursa'da kayıp çiftçi bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İznik'e bağlı Boyalıca Mahallesi'nde oturan, evli ve 2 çocuk babası İbrahim Uzun, iddiaya göre dün saat 19.00 sıralarında 'Tarlaya gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Uzun'dan uzun süre haber alamayan yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine bölgede arama çalışması başlatan jandarma ekiplerine, Bursa'dan gelen AFAD ekibi de destek verdi.

İbrahim Uzun'u arama çalışmaları, bugün de sürdürüldü. Jandarma, AFAD, AKUT ekipleri, İHH İnsani Yardım Vakfı arama- kurtarma, ANDA Kardeşe Vefa Derneği ekiplerinin yer aldığı 120 kişilik grup, bölgede İbrahim Uzun'u aradı. Arama çalışmaları, Boyalıca Mahallesi'ne yakın nokta olan Samanlı Dağı çevresinde yoğunlaştırılırken, bölge sakinleri de ekiplere destek verdi.

20 SAAT SONRA EVİNE DÖNDÜ

İbrahim Uzun, 20 saat sonra bugün saat 15.00 sıralarında kendi imkanlarıyla evine döndü. Uzun'un oğlu Mesut Uzun, arama çalışmalarının geceden beridir sürdüğünü belirterek, "Herkese çok teşekkür ediyorum. Mutluyuz, sevinçliyiz. Güzel haberleri duyduğumuz için çok şükür" dedi.

Kaynak: DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir