• DOLAR 32.373
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.43
  • ...
`Yılbaşı İnanca Yapılan Modern Haçlı Saldırısıdır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Noel veya yılbaşı kutlamalarının, günümüzde modern haçlı saldırısı niteliğinde olduğunu vurgulayan TESSEP Başkanı Salih Demir; yılbaşının, tarihte İslam`a, mukaddes beldelere, orduları ile saldırarak buraları tarumar eden haçlılıların yeni bir şeytani saldırısı olduğunu ifade etti.
 
Noel, yılbaşı ve şans oyunlarının İslam`da ve kültürümüzde yerinin olmadığını belirten Demir şunları söyledi: "Yılbaşı kutlamalarıyla, toplum dejenere edilerek kumar, içki ve fuhşa teşvik ediliyor. Yozlaştırma, kültüründen koparma ve Batı kültürüne götürme çabaları var. Tarih Haçlı ordularının, İslam beldelerine saldırmak sureti ile başaramadığı, toplumsal yozlaşmayı bugün modern bir şekilde sadece adını ve yöntemini değiştirerek yapmaktadır. Yılbaşı ve şans oyunları, sanki Müslüman halkımızın inanç ve kültüründen bir parçaymış gibi algılanmaya başlandı ve bu düşünce halkın büyük bir kesimi tarafından da benimsenmektedir."
 
"Bu Kötülükler, Yanlış Eğitim Sistemi ve Kirli Medya İle Topluma Enjekte Edildi"
Toplumun bu hale gelmesinin büyük ölçüde sebebinin devlet olduğunu ifade eden Demir "Maalesef bizi yönetenler bizi bu hale getirdiler. Bu kötülüklerin toplumumuzun içine girmesinde devletin, devletin eğitim sisteminin ve özellikle medyanın önemli ölçüde etkisi olmuştur. Hele hele Milli Piyango gibi bir illetin devlet tarafından resmileştirilip organize edilmesi ayrıca bir derttir. Artık yılbaşı denince insanların aklına oyun, eğlence, milli piyango, hindi ve sabahlara kadar eğlenip içki içmek geliyor. Toplum olarak öyle bir duruma geldik ki, nefsimizi tatmin etmek ve para kazanmaktan başka bir şey düşünemez olduk. Esnafımıza bakıyoruz, artık yılbaşında kampanyalar yapmaya başladı ve bu şekilde yılbaşını daha çekici bir hale getirdi. Gerçekten Müslüman toplum adına çok vahim bir durumdur bu." dedi.
 
"Her Türlü Rezilliğin Yaşandığı Kutlamaları Düzenleyen Belediyeleri Uyarıyoruz!"
Belediyelerin fakir vatandaşın parası ile yaptığı rezalet yılbaşı kutlamalarını kınayan TESSEP Başkanı Salih Demir sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı yerlerde özellikle müspet olarak bilinen belediyelerin, fakir vatandaşın vergi paraları ile, yüz milyarlar harcayarak hazırladıkları yılbaşı kutlamaları, tam bir rezalettir. Fakirler evine bir lokma yiyecek götürmenin derdinde iken maalesef bu belediyeler sabahlara kadar, her türlü rezilliğin, iğrençliğin yaşandığı yılbaşı kutlamalarını organize etmelerini şiddetle kınıyoruz. Belediyelerin yaptığı bu tür eğlencelerde içki tüketimi artmakta ve bunun sonucunda tacizler ve devamında toplumu ahlaksızlaştıran olaylar yaşanmakta. Belediyelerin ve yetkililerin bu tür eğlenceleri düzenlememesi konusunda uyarmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
(A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir