• DOLAR 32.596
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2508.413
  • ...
Halk İyi Tanıyor Ona Göre...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AKP’ye laf atalım derken İslam’a ve Müslümanlara da hakaret ediyorlar. Bunlara bu fırsatı veren AKP’dir. Çünkü siyasete ilk girdiği zaman Müslümanların oyuna güvenerek girdi ve büyük farkla kazandı. Fakat Müslümanların taleplerini karşılayamadı.
İlk başlarda kendini sağlama almak için Türkiye’de bir çok katliama imza atan Ergenekon üzerinde yoğunlaştı ve halen davalar sonuçlanmadı. Bu arada laiklerin fazla tepkisine maruz kalmamak için İslami değerlerden taviz vermeye başladı.

Başörtüsünü yasaklayalım diyorsunuz hemen yasakladık. Meclisteki milletvekillerinden hiçbirinin sesi çıkmıyor. Bunu onlara sorsak yahu siz de cahil kalmışsınız şimdi oy zamanı mı? O gün gelsin kim önce örtüyü rant olarak kullanırsa o kazanır.
Bakın CHP bir iki gün Müslümanlardan oy almak için bayanlara çarşaf giydirdi, Mersin’de foyası çıktı. Sokak ortasında çarşafları yırttılar.

Halktan bazıları da hemen kandılar. Onlara destek veren medya gurubu gazete ve televizyonlarının çoğu İslam inancından mahrum insanlar…

Bu halka çarşaf ve örtüyü yasaklayan CHP idi bunu unutmadık. Hiçbir zaman İslam’la uğraşanlar iflah olmadı siz de olmayacaksınız. Yıllarca mazlumların sırtından gemilerini yürütenler hiç düşünmediler mi bir gün gelecek gemileri yürütecek kaptanlar mazlumlar olacak… Artık bunun zamanı geldi. Gittikçe yozlaşmaya giden bu halkın bir kurtarıcısının çıkması lazım…
Bölgede yıllardan beridir iki ateş arasında kalan Müslümanlar hakkında yeterli kadar bilgi sahibi olmayanlar ve onları hep suçlu görenler bölgede yaşananlar hakkında Müslümanlarla görüşmediler. İslam düşmanı medyadan aldıkları iftira ve karalamaları tasdik ediyorlar ve etmeye devam ediyorlar.

Gün geçtikçe meydanlarda Peygamber Sevdalıları çoğalıyor ve bu da bu halkın hangi değerlere aç ve muhtaç olduğunun en büyük göstergesidir.

Şunu da bilmenizde faydanız var: Müslümanlar yozlaştırılmaya çalışan on binlerce insana Kur’anı Kerim ve Siyer dersi verdiler. Kendi benliklerinden uzaklaştırılmaya çalışılan insanları tekrar topluma ıslah eden bireyler olarak kazandırdılar.

Bu halk Müslüman’dır. Kimi destekleyeceğini kimin ardı sıra hak ve hakikat arayışında bulunacağını iyi bilir. Yüz binlerce Peygamber Sevdalısı’nın bir araya gelip arşa ulaştırırcasına tekbirleri haykırmasını nasıl izah edeceksiniz yoksa? Bu insanları bu şekilde bir araya getirip tek yürek tek ses haykırmalarını sağlayabilmeniz için insanların her şeyden önce size güvenmesi lazım. Elhamdulillah geçmişte halkımın Peygamber aşkı nasıl idiyse yine o şekilde canlı duruyor.

Bu halk Müslüman’dır. Kendisine dayatılanı eninde sonunda elinin tersiyle itmesini ve hak ve hakikat arayışını sürdürmesini bilir. Muhaceratları, şehadetleri , zindanları ve İslam uğrunda çekenleri unutmaz.

Bir de şunu söylüyorum, üstüne basa basa şunu söylüyorum. Bu halk Müslüman’dır. Eninde sonunda kendisini hakkıyla temsil edecek insanları kendi hassasiyetlerini ve değerlerini önceleyen insanları tanıyacak ve kaynaşarak bir bütün oluşturacaktır. O zaman laikler, Kemalistler, liberaller, sosyalistler istedikleri kadar kendilerini çamura atsınlar.

Ha şunu da söyleyeyim. Eğer bu halkı tanımak ve değerlerine sahip çıkmak istiyorsanız geç kalmış sayılmazsınız. Hemen bir elifba alıp öğrenmeye başlayın. Yalnız hayatınızda öğrendiklerinizi tatbik etmek şartıyla. Yoksa halk münafıkları da iyi tanıyor ona göre…
 
FERHAT TASAN
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir