• DOLAR 32.379
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2324.38
  • ...
Üniversite Öğrencileri Ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Üniversitesi Konferans salonunda Sinema ve Fotoğrafçılık Topluluğu ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen \"Madde Bağımlılığı Konulu Sloganlı Afiş ve Tasarım Yarışması\" ödül töreni düzenlendi.

 

Ödül törenine Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, sinema sanatçısı ve oyuncusu Haluk Piyes ve öğrenciler katıldı.

 

Ödül töreninden önce kısa bir konuşma yapan Piyes, hayatından örnekler vererek yaptığı konuşmada, madde bağımlılığın altında sevgisizliğin yattığını söyledi. Piyes, toplumdaki en büyük sorunlardan bir tanesinin insanların birbirlerini anlayamaması ve kendilerine karşı sevgisiz olmaları olduğunu söyledi.

 

Daha sonra söz alan Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, çocukların madde bağımlısı olmaması için anne ve babalara çok büyük görevlerin düştüğünü belirtti. Okan, \"Anne ve babalar olarak çocuklarımıza sevgimizi gösterelim. Sevgisizlik çocukları her pisliğe itebilir. Çocuklarımıza üç aşıyı iyi yapmamız lazım. Onlara ilgimizi, bilgimizi ve sevgimizi her zaman vermemiz gerekir ki başkaları tarafından madde bağımlısı olmasınlar\" dedi.

 

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam ise, \"Bizde eksik olan tek şey sevgidir. Sevgi hepimizin içinde var ve rabbim en çok bizlerin içine sevgiyi koymuştur ama bir türlü onu ya yaşayamıyor ya da yaşatamıyoruz\" dedi.

 

Konuşmanın ardından öğrencilerin hazırladıkları afişler slayt gösterimi eşliğinde sunuldu.

 

Slayt gösteriminden sonra \"Madde Bağımlılığı Konulu Sloganlı Afiş ve Tasarım Yarışması\" ödülünde birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere düz üstü bilgisayar (Laptop) ve dereceye giren 7 öğrenciye ise fotoğraf makinesi verildi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir