• DOLAR 32.375
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.764
  • ...
Engellilere yönelik rampalar yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi, engelli vatandaşların yaşam koşullarını kolaylaştırmak için 5 Nisan Mahallesi’nde engelli rampaları yaptı.

Fiziksel engellerinden dolayı özellikle merdivenlerde, iniş-çıkışlarda zorluk çeken engellilere yönelik Bağlar Belediyesi tarafından ilçede bulunan nizami olmayan kaldırımlar yenilenerek rampaların inşa edilmesi yönünde çalışma başlatıldı.

Merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi’nde rampalar engelli vatandaşların yüzünü güldürürken, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, benzer özellikteki engelli rampalarını kentin başka noktalarında da inşa ederek engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracaklarını söyledi.

İlçe genelinde bozulan yolların bakım ve onarımını da parke taşlarını yeniden monte ederek gerçekleştirdiklerini belirten Beyoğlu, "Bu bizim engelli kardeşlerimize karşı hissettiğimiz sorumluluğun gereğidir. Onların yaşam koşullarını iyileştirmeye ve hak ettikleri noktaya ulaştırmak için gerek engelli rampaları olsun ve gerekse başka proje ve çalışmalar olsun yerine getirmeye devam edeceğiz. Yaya geçitlerini ve sokak aralarını parke taşları ile yeniliyoruz. Bu hem vatandaşlarımız hem de engelli kardeşlerimiz için hizmettir. Biz milletimiz için varız, milletimiz hizmetin en iyisine layıktır." diye konuştu. (Ramazan Zeren-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir