• DOLAR 32.589
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2412.379
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR Haliliye İlçe Başkanlığından esnafa ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Haliliye İlçe Başkanı Ali Durmaz ve beraberindeki heyet, merkez Haliliye ilçesinde Açıksu Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR heyetine yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, siyasilerin, sadece seçimden seçime kendilerini ziyaret etmelerinden rahatsız olduklarını belirtti.

"Seçimden seçime vatandaşları ziyaret etmek, dürüst siyaset anlayışına aykırıdır"

Vatandaşları sadece seçimden seçime ziyaret etmenin, dürüst ve ilkeli siyaset anlayışına aykırı olduğunu ifade eden Durmaz, "Haliliye esnafımızı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledik. Gerçekten vatandaşlarımız ciddi mağduriyetler yaşamaktadırlar. Vatandaşlarımızın en çok mustarip olduğu konulardan biri de siyasilerin sadece seçimden seçime kendilerini ziyaret etmesidir. Maalesef bu, dürüst ve ilkeli siyasete yakışmayan bir durumdur. Biz partimizi kurduğumuzda halkımıza bir söz verdik. Sadece seçimden seçime değil, her zaman halkımızı ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz." dedi.

"Esnafımız evine ekmek götüremez duruma gelmiş"

Esnafın büyük marketler ve alışveriş mağazalarından dolayı iş yapamaz duruma geldiğini belirten Durmaz, "Esnafımız, büyük marketler ve alışveriş mağazalarından dolayı iş yapamaz duruma gelmiş durumda. Esnafımız, evine ekmek götüremez duruma gelmiş. Son zamanlarda artış gösteren zamlardan şikâyetçi olduklarını bizlere ilettiler. Bu konuda yetkililerin kendileri için bir çözüm bulmalarını talep etmektedirler. Bizler de buradan yetkililere sesleniyoruz; Haliliye esnafımızın sorun ve sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için ellerinden geleni yapmalarını talep ediyoruz." şeklinde konuştu.

"HÜDA PAR bir iyilik hareketidir"

Vatandaşlara, HÜDA PAR’ı araştırıp, tanımalarını tavsiye eden Durmaz, "Esnafımızdan partimizi araştırmalarını ve basından takip etmelerini rica ediyoruz. Bizler halkımızın, memleketimizin refah seviyeye ulaşması ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları konusunda elimizden geleni yapmak için hazırız. Sürekli esnafımızı ziyaret ederek bu güveni kendilerine aşılıyoruz. Sadece seçimden seçime değil, her zaman halkımızın sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak için, elimizden gelen seferberliği gösteriyoruz. Çünkü HÜDA PAR bir iyilik hareketidir. Vatandaşlarımızdan talebimiz; bizleri araştırıp, tanısınlar." ifadesini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir