• DOLAR 32.575
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2432.882
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


DİYARBAKIR MEDYA: DİYARBAKIR`DAKİ BOZUK YOLLAR HALKI BEZDİRDİ
Karayolları ve Belediyenin Diyarbakır`da yaptığı çalışmalar vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. Diyarbakır halkı, bir türlü bitirilemeyen köprülü kavşak ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalardan dolayı belediye ve karayollarına ateş püskürüp biran önce bu kötü duruma çözüm bulunmasını istedi.


DİYARINSESİ: DİYARBAKIR YOLLARI ADETA KÖSTEBEK YUVASI
Her yıl yağış nedeniyle yollarda oluşan çukurlar kazalara adeta davetiye çıkarıyor. Cadde ve sokakların bakımsız olmasına tepki gösteren Diyarbakır halkı yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını istiyor.


ÖZGÜR HABER GAZETESİ: MEMUR-SEN VELİLERİ UYARDI
Memur Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş, yaptığı basın açıklamasında, çocuklarımızın bilgi çağında internet kafelerin kurbanı olduğuna dikkat çekerek, \"Bilgi çağında olmamız elbette ki önemli bir unsurdur. Çocuklarımızın bilgi çağında, internet kafelerin kurbanı olmaması gerekir\" dedi.


HABER DİYARBAKIR: ELEKTRİK KESİNTİLERİ KAOS OLUŞTURMAK İÇİN Mİ YAPILIYOR?
Diyarbakır şehir merkezi ve kırsalında aşırı elektrik tüketiminden dolayı, gerek TEİAŞ Trafo merkezlerindeki trafo yüklerinin maksimum seviyeye çıkması, gerekse dağıtım hatlarının kapasitelerinin üstünde yüklenmelerini bahane gösterip elektrik kesintilerine yasal kılıf bulan yetkililere toplumun her kesiminden tepkiler durmadan gelmeye devam ediyor. Elektrik kesintileri hakkında görüştüğümüz Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, Doğu ve Güneydoğudaki elektrik kesintilerinin Türkiye`nin en önemli sorunlarından biri olduğuna vurgu yaparak, elektrik kesintilerinin toplumu birbirine düşürmeye yönelik olduğuna dikkat çekti.

DİYARBAKIRSÖZ: KÜMES HAYVANI SAYISINDA AZALMA
TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürü Uras: ``Kümes hayvanı sayısı 456 bin adet azalarak 1 milyon 388 bine geriledi``


YENİ YURT GAZETESİ: ÖZGÜR-DER VE ÖZGÜR EĞİTİM-SEN ULUDERE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
Uludere de hayatını kaybeden 34 kişinin ölüm yıl dönümü yaklaşırken, Özgür Eğitim-Sen ve Özgür-Der heyeti konvoy halinde Diyarbakır dan Uludere ilçesine geldi.


DİYARBAKIR YENİGÜN: BÖLGEDE 372 ASKER İNTİHAR ETTİ
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Doğu ve Güneydoğu`da 1990-2012 yılları arasında intihar eden asker sayısının 372 olduğunu açıkladı. Şahin, intihar olaylarının en fazla Şırnak`ta yaşandığını belirtti. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir