• DOLAR 32.408
  • EURO 35.597
  • ALTIN 2326.067
  • ...
Vergi borçlarından dolayı esnaf mağdur durumda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan ve beraberindeki heyet, Marangozcular Sitesi esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR'ın esnafa yönelik süreklilik arz eden ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, HÜDA PAR'ın seçimlerden sonra da kendilerini unutmadıklarını, sorunlarını dinleyerek çözüm arayışına girmesinden çok memnun olduklarını ve HÜDA PAR'ın bu bölge için gerçekten önemli bir misyon üstlendiklerini ifade etti.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, parti olarak yapmış oldukları ziyaretlerde esnafın sıkıntısına kulak verdiklerini ve esnafın taleplerini ilgili yerlerle paylaşmak için not aldıklarını belirterek, "Gördüğümüz genel veya özel aksaklık teşkil eden sorun ve sıkıntıları not alıyor ve gerekli kurum ve kuruluşlara bildiriyoruz. Van esnafı bizden memnun ve biz de bu memnuniyetin devam etmesi, sorunların çözümü için yoğun bir çaba içerisinde olduğumuzu ifade ettik. Esnafımız arasında ayrım gözetmeksizin, sorunlarına çözüm arama konusunda kararlıyız. Bu hususta yetkililere de 'daha duyarlı olmaları' çağrısında bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Tasan, "Esnafımız genel olarak biriken vergi borçlarının taksitlendirilmesini ve bir kısmı da olsa borçların silinmesini, bundan dolayı birçok esnafın mağdur olduğunu dile getirdi." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir