• DOLAR 32.332
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2297.69
  • ...
TV Kanalı Satın Alan Belediye Başkanları Var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Türkiye İletişim Konfederasyonu`nun (TİKON) 1. Olağan Genel Kurulu, Rixos Otel`de yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, kurulun ardından düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, hükümet olarak yerel medyanın güçlendirilmesi için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Medyanın ve sivil toplumun güçlenmesinin demokratikleşmeyi de beraberinde getireceğini ifade eden Şahin, ``Bundan sonra her alanda olduğu gibi basın yayın alanında da özellikle yerel basını ilgilendiren alanlarda yapılacak tüm düzenlemelerde sorumluluğum gereği çok titiz olacağım`` dedi.

Şahin, medya organlarının siyasilerin propaganda aracı olarak kullandırılmaması gerektiğini kaydederek, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bazı belediye başkanlarının, hizmetlerine güvenmediği için televizyon kanalı satın almaya başladığını söyledi.

-``Yerel konu ve sorunlar için yerel medya önemli``-

Atalay, Türkiye`yi sürekli gezdiğini, özellikle yerel medyanın sorunlarını yakından takip ettiğini, yaptıkları organizasyonlarla yerel medyanın desteğini aldıklarını ifade etti. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç`ın da medyanın sıkıntılarına önem verdiğini dile getiren Atalay, kamu spotlarıyla ilgili şikayetlere değindi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir