• DOLAR 32.555
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2422.393
  • ...
Peygamber Sevdalıları Vakfından önemli duyuru
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından ‘Onu Oku, O’nu Yaşa’ temasıyla Türkiye genelinde düzenlenecek olan Siyer Yarışması'na başvurular devam ederken platform yetkilileri, sınavla ilgili önemli bir duyuruda bulundu.

Umre ile 2 bin çeşit ödülün verileceği Siyer Yarışması ile ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, yarışmanın son başvuru süresinin 17 Ocak 2020 Cuma günü olduğunu anımsattı.

Yarışmaya gireceklere önemli hatırlatmalarda bulunan Aydın, yarışmaya katılabilmek için kitap temininin yeterli olmadığını, en kısa zamanda siyersinavi.com adresinden kaydın yaptırılması gerektiğini söyledi.

Herkesi kaybedeni olmayan yarışmaya kaydolmaya çağıran Aydın, “Peygamber sevdalısı yarışmacı kardeşlerimiz; 2 Şubat 2020 Pazar günü saat 11.00’da yapılacak olan ‘O’nu Oku, O’nu Yaşa’ temalı siyer yarışmasına katılabilmek ve yarışmaya gireceğiniz okuldan haberdar olmak için siyersinavi.com adresinden kaydınızı yaptırmayı unutmayınız ve geciktirmeyiniz. Kitabın temin edilip okunması yarışmaya katılabilmek için yeterli değildir. En kısa zamanda kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir. Kaybedeni olmayan yarışmaya kayıt yaptırmak için son tarih 17 Ocak 2020 Cuma günüdür.” diye konuştu. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA) 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir