• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Amacımız gençlerle diyalog geliştirmektir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı, gençlerle bir araya gelmek adına "Gelin Birlikte Yürüyelim" temasıyla "Hür Gençlik Buluşması" etkinliği düzenleyecek.

7 Yıl önce "Dürüst Siyaset Gerçek Adalet " sloganıyla yola çıkan HÜDA PAR, bu süre içerisinde çok geniş kitlelere ulaşarak farklı etkinlikler düzenledi. Referansı İslam olan tek parti olma özelliğiyle siyaset sahnesine çıkan HÜDA PAR, mezhep ve meşrep ayırımı yapmadan mazlumdan yana olmak adına faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

"Gelin Birlikte Yürüyelim" temasıyla düzenleyecekleri etkinlik hakkında bilgi veren HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Adem Aksu, amaçlarının gençlerle diyalog geliştirmek olduğunu söyledi.

HÜDA PAR olarak "Gerçek Adalet Dürüst Siyaset" sloganıyla yola çıktıklarını ve 7 yılda Türkiye siyasetinde çok güzel örneklikler ortaya koyduklarını belirten Aksu, "Biz gençlik kolları teşkilatı olarak özellikle sahada, genç kardeşlerimizin içerisinde bir farkındalık oluşturmak ve en güzel örnekliği ortaya koymak adına çeşitli etkinlikler düzenledik. Kimi zaman sabah namazı buluşmaları tertipledik. Kimi zaman Müslüman kardeşlerimizi ziyaret ettik. Kimi zaman yaşlıları ziyaret edip dualarını almak için huzur evlerine gittik. Kimi zaman da sokakta bakımsız hayvanların karınlarını doyurarak sahada etkinlikler yaptık." dedi.

 

"Tüm halkımızı 'Hür Gençlik Buluşması'na bekliyoruz"

Aksu, "Geleneksel olarak düzenlediğimiz gençlik buluşmamız bu sene partimizin 7'nci yaşını doldurduğu döneme denk geldi. 'Gelin Birlikte Yürüyelim' temasıyla biz de 'Hür Gençlik Buluşması' adlı bir etkinlik düzenleyeceğiz. Bu etkinliğimizde amacımız; özellikle gençlerimiz ve tüm halkımızın bizlerle neden yürümesi gerektiğini anlatmak, onlarla daha yakından diyalog geliştirmektir. Umuyorum ki, etkinliğimize katılan ve bizi yakından tanıyanların neden bizimle yürümesi gerektiğini daha iyi anlayacaklar. Bu vesileyle tüm halkımızı ve özellikle genç kardeşlerimizi pazar günü düzenleyeceğimiz 'Hür Gençlik Buluşması'na bekliyoruz." şeklinde çağrıda bulundu.

"Hür Gençlik Buluşması" 22 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de Sultangazi İlim Yayma Cemiyeti Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. (Nizamettin Aşkın-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir