• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2423.248
  • ...
Kazadan Tam 26 Saat Sonra Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Edinilen bilgiye göre, Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı`nda görevli Hava Astsubay Üstçavuş Murat Birdane, eşi Mehtap Birdane`nin vefat eden amcasının cenazesine katılmak üzere dün öğlen saat 13.00`de Datça`daki evinden ayrıldı.

Eşi Mehtap ve 1 yaşındaki kızı Zeynep ile birlikte karayoluyla Kırıkkale`ye gitmek üzere yola çıkan Birdane`ye bu öğleye kadar ulaşamayan ailesi ve mesai arkadaşları, Birdane`nin başına bir şey gelmiş olabileceğinden endişelenerek durumu jandarmaya haber verdi.

Datça giriş ve çıkışındaki güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, en son dün saat 13.00`de babasını arayarak "Yola çıkıyorum" dediği öğrenilen Murat Birdane`ye ait 48 R 6335 plakalı aracın Datça`dan çıkışını göremedi. Birdane`ye çalan ancak cevap alınamayan cep telefonunun sinyalini takip eden jandarma ekipleri, sinyalin Datça-Marmaris ilçe sınırında bulunan Çatı Limanı mevkisinden geldiğini tespit etti. Bölgede araştırma yapan güvençlik güçleri, bu gün saat 15.00 sıralarında üç kişilik aileyi taşıyan aracın 70 metrelik uçuruma yuvarlandığını gördü. Aracın yanına inen jandarma ekipleri Murat ve Mehtap Birdane çiftinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Araçta başka birilerinin olabileceğini düşünerek bölgede arama yapan ekipler, çalılıkların arasından gelen ağlama sesine doğru gittiklerinde aracın 50 metre uzağında çiftin 1 yaşındaki kızları Zeynep`i buldu. Mucize bir şekilde kazadan sağ kurtulan minik Zeynep, 26 saat sonra ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi`ne sevk edilerek gözetim altına alındı. Kazada hayatını kaybeden çiftin cesetlerini olay yerinden kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Kazada hayatını kaybeden Murat ve Mehtap Birdane çifti ve 1 yaşlarındaki kızları Mehtap`tan 1 yaş gününde çekilmiş mutluluk fotoğrafları kaldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir