• DOLAR 32.381
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2326.93
  • ...
Körfezin sevgili kralcıkları!!!  Buyurun Kral görün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2019 Kuala Lumpur Zirvesi açılış oturumunda konuşan Sultan Abdullah, Müslümanların geçmişine küfretme yerine vahdet ve kardeşlik mesajları vererek olumlu bir portre çizdi.

Osmanlı döneminde Sultan I. Süleyman zamanında İslam medeniyetinde yaşanan gelişmelere değinen Sultan Abdullah, "Onun zamanında İstanbul, hem ticaretin hem de medeniyetin merkezlerinden biri oldu. Kendisi çok dindar ve zengin bir medeniyet inşa etti. Böylesi bir geçmişe sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Bugün Müslümanların birçok ülkede zorluklar yaşadığının altını çizen Sultan Abdullah, "Artık İslam ümmetini genişletmek için çabalarımızı artırmanın vakti gelmiştir. Bir araya gelelim ve günde beş defa uyguladığımız ibadetlerimizde verdiğimiz sözleri yerine getirelim. Böylece İslam ümmetini ve İslam medeniyetini bundan önce olduğu konuma getirebiliriz." ifadelerini kullandı.

Sultan Abdullah, bu denli olumlu cümleler kurup kardeşliğe hizmet ederken akıllara İngiliz yönetmen eşliğinde Osmanlı karşıtı film hazırlatan BAE-Mısır Ve Suud yönetimleri geldi. Siyonist rejime yönelik en ufak eleştiride bulunamayan bu yönetimler mevzu Osmanlı olunca tarihi tersyüz etmekte bir sakınca görmemekteler.

Malezya Kralı Sultan Abdullah ümmetin sınırlarını genişletmek gerek derken kendisinden gayrısını Müslüman görmeyen Kralların hizmetine sokulan Körfez’in tekfirci din anlayışı İhvan’ı Müslimin Hareketini hedef almaktan, Müslümanları biribirine düşüren plan ve programlar yapmaktan bir türlü uzaklaşmıyor…

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir