• DOLAR 32.518
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.099
  • ...
Ameliyat Saatini Beklerken Taburcu Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Bursa`nın Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesinde ikamet eden Doğan Gider (24) isimli genç, mide yanması şikâyetiyle Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.


Mide delinmesi teşhisi konulan Doğan Gider, 4 günlük müşahedenin ardından teşhisin yanlış olduğu açıklanarak taburcu edildi.


Doğan Gider yaşadığı olayı şöyle anlattı, \"Ben ne olduğunu anlamadan doktorlar başıma üşüşmeye başladı. Kimisi `Ameliyat gereklidir` diyordu, kimisi de `Acele etmeyelim film çekildikten sonra belli olur` diyordu. Ben hastalığımın ne olduğunu sorunca da `önemli bir şey yok biz hallederiz` dediler. En son mide delinmesi teşhisi konuldu. Sonra beni hemen hastanenin acil bölümünden gözlem odasına aldılar, ağzımdan mideme kadar hortum uzattılar. Tam 4 gün boyunca ağzımdan mideme uzatılan hortumla yarı baygın bir şekilde gözlem odasında yattım. Cumartesi akşamı doktorlar gelip `hadi taburcu oluyorsun` dediler. Ameliyat olacağımı beklerken taburcu oldum. Doktorlar bana `Çekilen filmler net anlaşılmadığı için yanlışlıkla ameliyat teşhisi konuldu, durumun erken fark edilmesiyle ameliyat olmayı gerektirecek bir durumun olmadığı, sadece basit bir yemek dokunması olduğu ortaya çıktı` dediler.\" (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir