• DOLAR 32.525
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2421.415
  • ...
Diyarbakır Yolları Adeta Köstebek Yuvası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır merkez ve ilçeler içerisinde geçen cadde ve sokaklar adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yollarda yağmurların yağması ile birlikte büyük çapta çukurlar oluştu. Diyarbakır Cadde ve sokaklarında oluşan çukurlar kazalara adeta davetiye çıkarıyor. Hata kimi kaldırımların üzeri birer gölet haline gelmiş durumdadır. Hafif bir şekilde yağmurun yağması ile caddelerde gölet haline gelen çukurlar, halkın kaldırımlardan yürümelerini engellerken, cadde üzerindeki esnafın da olumsuz etkilenmesine neden olduğu ortaya çıktı.

 

Diyarbakır Cadde ve sokaklarının, her yağan yağmurun ardından çukurlar oluştuğunu ve bu oluşan çukurların kendilerini mağdur ettiğini belirten Diyarbakır halkı, yetkililerin bu yollara yalnız yaz aylarında yama yaptığını ve bu yamaların pek sağlam yapılmadığının ve yolda oluşan çukurlardan çok zarar gördüklerini dile getirdiler.

 

Yetkililerin Bu Duruma Derhal Kalıcı Bir Çözüm Bulmasını İstiyoruz

Oluşan bu çukurlardan hem kendilerinin hem de araçlarının zarar gördüğünü belirten halk, \"Yolda meydana gelen çukurlar yüzünden araçlarımız ciddi hasar görüyor. Bizde yağışlı günlerde su birikintilerinin çukur olduğunu bilemeyince üstünden geçmek zorunda kalıyoruz ve çukurun içinde bulunan su, yolda yürüyen şahısların üstüne sıçramakta bu durumda bu şahısların bedduasını işitmekteyiz. Bu durum bizi hem maddi hem de manevi olarak kötü etkilemekte\" şeklinde konuşarak, yetkililerin bir an önce bu yolları kalıcı olacak bir şekilde ve düzgün yapmasını istediler. (M.Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir