• DOLAR 32.365
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.103
  • ...
Tefecilik operasyonunda 35 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, usule aykırı yüksek faiz çek ve senet düzenledikleri tespit edilen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında kimlikleri tespit edilen ve adresleri belirlenen şüpheliler, düzenlenen eşzamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelilerin işyerleri ve evlerinde yapılan aramada, çok sayıda çek, senet, dijital materyaller, hesap döküm kağıtları, bir adet pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 35 adet fişek, yüklü miktarda dolar ve TL para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

5 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Nizip ilçesinde bir ticari araç ile ilgili 3 şüpheli, motosiklet hırsızlığı ile ilgili bir şüpheli ve hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

Şahinbey ilçesinin Güneykent Mahallesinde de bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada, 4.35 gram metamfetamin, 4.60 gram esrar, bir adet kurusıkıdan çevirme ruhsatsız tabanca ve 2 adet 7.65 fişek, bir adet tek kırma kısa dipçik ruhsatsız tüfek ve 25 adet fişek ele geçirilirken, şüpheliler gözaltına alındı.

Cezaevi firarisi gasp yapınca yakalandı

Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesinde meydana bir gelen gasp olayı ile ilgili yapılan çalışma kapsamında olayı gerçekleştiren E.Ç. isimli şüpheli yakalandı. Şüphelinin yapılan GBT sorgulamasında E.Ç’nin cezaevi firarisi olduğu ve ayrıca 4 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir