• DOLAR 32.323
  • EURO 35.144
  • ALTIN 2294.34
  • ...
"Halk elektrik kesintileriyle mağdur edilmemeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki heyetle kentin sorunlarının çözümüne katkı sunmak amacıyla başlattıkları "Batman'ın sorunlarını tespit ve çözümüne katkı sunma" projesi kapsamında Dicle Elektrik Batman İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin ve beraberindeki heyeti, Dicle Elektrik Batman İl Müdürü Yusuf Berus karşıladı.

İlde elektrik kesintilerinden oluşan sorunların konuşulduğu ziyarette, esnaf ve vatandaşların yaşadığı elektrik sorununa değinen Şahin, Dicle EDAŞ İl Müdürü Berus’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Şahin, Batman’da yaşanan elektrik sorununun çözümü için daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğini, yetkililerin buna yönelik ciddi projeler üretmesi gerektiğini söyledi.

Halkın elektrik kesintilerinden ötürü yaşadığı sorunu İl Müdürü Yusuf Berus’a anlattığını belirten Şahin, “DEDAŞ İl Müdürünü ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz esnasında halkımızdan DEDAŞ ile ilgili gelen şikâyetleri, talepleri ilettik. Özellikle kış mevsiminden dolayı sık kesilen elektrik konusuna değindik. Bu anlamda tedbir geliştirmelerine yönelik adım atmalarını istedik. Halkın mağdur edilmemesi için kesintilerin önüne geçilmesini konuştuk. Yine bazı okulların önüne konulan trafolarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Halktan gelen şikâyetleri ve istekleri müdür beyle paylaştık.” diye konuştu.

Yaptıkları ziyaretler kapsamında halkın kendilerine ulaşan sorun ve istekleri yetkililere birinci ağızdan ilettiklerini vurgulayan Şahin, “Kurumları ziyaret etme programı çerçevesinde halktan bize gelen şikâyetleri dile getiriyoruz. Ziyaretimiz faydalı geçti. Müdür bey ilettiğimiz konulara hassasiyet gösterdi. Halkın sorunlarını not ederek takipçisi olacağını belirttiler. Şehir merkezindeki esnafın elektrik kesintileriyle ilgili bize şikâyetleri gelmişti. Bunu da müdür beyle paylaştık. Müdür bey bunun tedbirini aldıklarını ve kesintilerin daha da azaldığını söyledi. Esnafımızın ve halkımızın mağdur edilmemesi için işlerin takipçisi olmalarını kendilerine ilettik.” ifadelerini kullandı.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA) 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir