• DOLAR 32.58
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2432.648
  • ...
Mardin Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Mardin Umut Kervanı bu kapsamda merkez Artuklu ve Yeşilli ilçeleri ile Ortaköy Mahallesinde onlarca aileye gıda, giyim, kırmızı et ve nakdi yardımında bulundu.

 

Aralık ayında yapılan yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Mardin Umut Kervanı Temsilcisi Fatih Akman, yardım faaliyetlerine ara vermeden devam ettiklerini aktararak, şunu söyledi:

“Aralık ayında giyim, gıda, kırmızı et ve nakdi yardımlarımız oldu. Bu çerçevede 29 aileye gıda yardımı ulaştırdık, yine 75 aileye giyim yardımı ulaştırdık, 75 aileye de kırmızı et paketlerini ulaştırdık, 4 ailemize de nakdi yardımda bulunduk. Allah'ın izniyle bu çalışmalarımız devam edecek. Tabii hayırsever kardeşlerimizin katkı ve destekleri ile biz bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda sadece köprü görevini görüyoruz.”  

Kış mevsimi nedeniyle yeni bir kampanya başlattıklarını açıklayan Akman, 

“Kış aylarındayız ve çetin kış yavaş yavaş kendini hissettiriyor. Bu soğuk havalardan evinde hala halı olmayan, soba olmayan kardeşlerimiz var. Bu yüzden yeni bir kampanya başlattık ve bu kampanyayı sizin aracılığınızla duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Kampanyamızın adı: ‘Kardeşlerimiz Üşümesin’ Bir mont, bir halı, bir soba veya yakacak ihtiyacı olanlara küçük bile yardımda bulunmak istiyoruz. Bu konuda hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Yardımlarımıza devam edebilmek için yetim ve muhtaç ailelerimiz adına hayırsever kardeşlerimizden destek bekliyoruz. Gelin siz de bizimle muhtaçlara umut olun. Rabbim, şimdiden yapacakları yardımları kabul etsin.”  (M. Salih Keskin – İLKHA)

https://ilkha.com/saglikyasam/umut-kervani-mardinde-560-ailenin-yuzunu-guldurdu-102565

https://ilkha.com/guncel/mardindeki-yetimlere-bayramlik-giydirildi-102279

https://ilkha.com/guncel/mardin-umut-kervani-ramazan-faaliyetini-acikladi-99173

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir