• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
“Çocuklarımızın mutluluğunu önemsiyoruz”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Artuklu Belediyesi, kültürel ve sosyal çalışmalara devam ediyor. Mahalle konakları ve bilgi evinde gençlere ve kadınlara destek olan belediye, çocukların mutlu olması için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bu düşüncelerle belediyenin sürdürdüğü “Artuklu’yu Keşfediyoruz Projesi” kapsamında Ortaköy Mahallesi’nden alınan çocuklar sinemaya götürüldü. Hayatlarında ilk defa sinemayla tanışan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Amacımız çocuklarımızın mutlu olduğu bir ilçeyi inşa etmektir” ifadesini kullandı. Tutaşı, “İlçemizin değişimi ve gelişimi için başladığımız görevimizde sosyal projelere de önem veriyoruz. Bu nedenle dezavantajlı vatandaşlarımızı düşünen bir yapıda çalışmalar yapıyoruz. Çocuklarımız da bizler için her zaman önemli bir yerde bulunuyor. Çünkü çocukların güldüğü bir yerde ilçemizin de mutlu olacağını biliyoruz. Bu nedenle Artuklu’yu Keşfediyoruz Projesi kapsamında evlatlarımızı sinemayla tanıştırıyoruz.” diye konuştu.

Özellikle kırsal mahallelerde çalışmaların yapıldığına işaret eden Başkan Tutaşı, “Biz ilçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde yaşayan evlatlarımızın da sosyal olmalarına olanak sağlıyoruz. Bu nedenle kırsal mahallerimizden çocuklarımızı alarak ilçemizi gezdiriyor ve sinemaya götürüyoruz. Onların unutamayacağı bir günü armağan ediyoruz. Bu şekilde çalışmalarımız ara vermeden devam edecek.” şeklinde konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir