• DOLAR 32.347
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2310.164
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 24 Aralık 2012 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

İlkhaber Gazetesi: Gözler Cumaya Çevrildi
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz, kamuoyunda büyük tartışmalara yol açan imar değişikliliğini içeren maddelerin yeniden görüşülmesi amacıyla meclis üyelerini olağanüstü toplantıya çağırdı. Toplantı 28 Aralık 2012`de gerçekleşecek.

İmar İnşaat`ta Otopark İhalesi
Adana Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş. yarın Sarıhamzalı Köyü yakınlarında bulunan Nakliyatçılar Sitesi`nin otoparkını basına açık bir ihale ile kiralayacak.

Eczacılardan Yeni Uygulama
Adana Eczacılar Odası Başkanı Ersun Özkan, ilaca en hızlı, doğru ve güvenilir şekilde ulaşması için çaba harcadıklarını belirterek, Adana Eczacı Odası, SGK ve Türk Eczacılar Birliği arasında imzalanan \"ilaç alım protokolü\" ile hastaların ilaç alımlarının kolaylaştığını söyledi.

5 Ocak Gazetesi: Meclisi Olağanüstü Toplantıya Çağırdı
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, geçtiğimiz Cuma günü Meclis`e iade ettiği imar değişiklikleri içeren maddelerin yeniden görüşülmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi`ni olağanüstü toplantıya çağıracağını açıkladı.

Su Basan Mezarlıkta Cenazeler Defnedilemedi
Adana`da hafta başından beri devam eden yağışlar nedeniyle mezarlığı su basınca cenazeler defnedilemedi. Merkez Seyhan ilçesi Küçükova Mezarlığı, yağışın etkisiyle adeta göle döndü. Herhangi bir su aktarma sistemine sahip olmayan mezarlıkta cenaze definleri için açılan mezarlar suyla doldu. Cenaze sahipleri için yeniden açılan çukurlardan da su çıkınca, bazı cenazeler defnedilmekten vazgeçilip morglara geri gönderildi. Mezarlık görevlileri, cenazelerin geri gönderilip, ailelerin mağdur olmaması için açılan mezarlara briket koyup, talaş dökerek suyu önlemeye çalıştı.

İmamlara Mutluluğun Yolu Semineri
Adana`nın Ceyhan ilçesinde din görevlileri için `Mutluluğun yolu` konulu seminer düzenlendi. Kişisel Gelişim Uzmanı Asım Yekeler, sevginin olmadığı yerde mutlu olunamayacağını belirterek, \"Mutluluğun olmadığı yerde de başarının elde etmek de zordur.\" dedi. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir