• DOLAR 32.601
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2496.07
  • ...
​Tahmazoğlu: Gençlerimize önem veriyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'in, sömürgeci Fransız işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında "Şehit Demet Sezen Türkiye Bölgesel Dart Turnuvası ve Havalı Tabanca" etkinliği düzenledi.

Karataş Akkent Mahallesi’ndeki Akkent Spor Köyü’nde Şahinbey Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlerle birlikte havalı tabanca ve dart atışı yaparak sporculara başarılar diledi.

Etkinlikte gençlere hitap eden Tahmazoğlu, gençlere önemsediklerini ve Şahinbey Belediyesi olarak sporu önemsediklerini belirtti.

"Gençlerimize önem veriyoruz"

Tahmazoğlu, "Spor yaptığınız ve spora aşık olduğunuz için hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Spor insan hayatında çok önemli bir unsur. Düzenli ve disiplinli bir hayat yaşamamız için mutlaka spor şart. Gençlik önemli, gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, geleceğe hazırlanması için mutlaka spor yapmaları gerekiyor. Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimize önem veriyoruz. Gerek eğitim gerek spor ve gerekse diğer alanlarda  da ciddi desteklerimiz var. Biz, her ay gençlerimize kitap dağıtarak, ödüllü kitap okuma yarışmaları düzenliyoruz, onları hem yurtiçi hem de yurt dışı gezilerle ödüllendiriyoruz. Onun dışında gençlerimize karne hediyesi olarak spor ayakkabısı dağıtıyoruz. Şu ana kadar 395 bin spor ayakkabısı hediye ettik. Gençlerimize bisiklet ve kol saati hediye ediyoruz. 79 bin lise öğrencimizi uçakla Çanakkale’ye götürdük. Spora destek olmaya, yatırım yapmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan gençlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." diye konuştu.

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Yardımcısı Nurettin Özyürek ise Şahinbey Belediyesi’nin her fırsatta kendilerine destek verdiğini belirtti.

10 ilden 570 sporcunun katıldığı turnuva açılış töreninde, protokol üyeleri ok atışı yaptı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir