• DOLAR 32.602
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2494.194
  • ...
Asayiş denetimlerinde aranan 44 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelindeki asayiş uygulamalarının ve denetimlerin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda merkez Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 59 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 38 şüpheliye hırsızlıktan, 152 şüpheliye de Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapılırken, aranan 147 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Uyuşturucu konusuyla ilgili 33, hırsızlık konusuyla ilgili 20, kabahatler kanunuyla ilgili 78 şahıs hakkında yasal işlem yapılarak 44 aranan şahıs yakalandı.

Denetimlerde, 130 gram esrar maddesi, 53,08 gram metamfetamin maddesi, 29,80 gram bonzai maddesi, 2,70 gram eroin maddesi, 2,28 gram jameika maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet fişek, 2 adet kurusıkı silah, 6 adet kurusıkı fişeği, bir adet hacizli yakalamalı motosiklet, 2 adet hacizli yakalamalı araç, 2 adet çalıntı cep telefonu ile çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi Narlıtepe Mahallesinde bir kişinin silahının çalınması olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu şüphelinin M. Y. isimli kişi şahıs olduğu tespit edildi.

Adresi belirlenen ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Motosiklet ve bisiklet çalan şüpheli yakalandı

Şahinbey ilçesinin İbn-i Sina Mahallesinde çalınan bir motosiklet ve bisikletin çalınması ile ilgili çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu şüphelinin A. S. isimli kişi olduğu tespit edildi.

Adresi belirlenen ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Uyuşturucu ve ruhsatsız silah ile yakalanan 11 şüpheli gözaltına alındı

Şahinbey ilçesi Perilikaya Mahallesindeki bir ev ile kentteki bir eve düzenlenen operasyonda, İ.H, M.A. ve S.K. isimli şüpheliler ile isimleri açıklanmayan 4 şüpheli gözaltına alınırken, evde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı tahmin edilen bir miktar para ele geçirildi. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Şahinbey ilçesinde yapılan uygulamada, H. A. ve M. B. isimli şüpheliler 25 gram metafetamin maddesi ve bir adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, C. A. ve Y. Z. isimli şüphelilerde 2 adet ruhsatsız tabanca ile yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Şahinbey ilçesi Binevler mahallesinde devriye ekipleri bir bayanın kapkaça uğradığını görmesi üzerine şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir