• DOLAR 32.563
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2433.907
  • ...
Suç örgütüne yönelik operasyonda 6 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, örgüt menfaatleri doğrultusunda suç işlemek ve nitelikli hırsızlık suçlarından aranan şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendiği belirtildi.

Eş zamanlı olarak 8 adrese düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda biri kurusıkı 4 tabanca, 90 mermi ve 6 cep telefon ele geçirildi.

İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen şüphelilerden birinin, hakkındaki 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle de arandığı belirlendi.

Öte yandan, Şehitkamil ilçesinin Nurtepe Mahallesinde bir evde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi Ö.A.K. ve çalıntı televizyonu satın alan H.B yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

Ayrıca hırsızlık şüphelisi Ö.A.K isimli şüpheli, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak olayının firari şüphelisi olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Hırsızlık şüphelileri çalıntı malzemelerle suçüstü yakalandı

Ayrıca, Şehitkamil ilçesi Alparslan Mahallesinde bir evin bahçesinde park halindeki araçtan hırsızlık yapan şüpheli, çalıntı malzemeleri yüklediği araçla bahçeden çıkarken suçüstü yakalanırken, şüpheli gözaltına alındı.

Şehitkamil ilçesi 8 Şubat Mahallesinde bir evin önünden işyeri kepenginin çalınması olayı ile ilgili başlatılan çalışma kapsamında şüpheli, Selimiye Mahallesinde çalıntı malzeme ile birlikte suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir