• DOLAR 32.576
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2420.256
  • ...
350 bin doları çalan nine ile torunu yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesinin Çağdaş mahallesinde bir evden 350 bin dolar paranın çalınması ile ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında paranın bulunması ve parayı çalan şüphelilerin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özel bir ekip kuruldu. Evin yakınlarındaki çok sayıda güvenlik kamerasının kayıtlarını incelenmesi sonucu şüphelilerin E.Ç. (54) ve torunu Y.Ç. (17) olduğu belirlendi.

Şüphelilerin yakalanması için kent genelinde geniş çaplı araştırma yapılırken, şüphelilerin bir otomobil ile Osmaniye'ye gittiği tespit edildi. Osmaniye'de düzenlenen operasyonla yakalanan kadın ve torunu Gaziantep'e getirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ç. tutuklanırken, torunu Y.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, güvenlik kamerası kayıtlarında hırsızlık yaptıktan sonra olay yerinden koşarak uzaklaştığı görülen E.Ç'nin, adliyeye götürülürken ise bastonla yürüdüğü görüldü.

Güvenlik kameralarında olay yerinden uzaklaşan E.Ç'nin elindeki çantayı yanında bulunan bir kıyafet yardımıyla kapatması, yanındakiler ile şakalaşması da güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir