• DOLAR 32.352
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2310.121
  • ...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu döneminde Şahinbey ilçesine kazandırılan ve ilçenin yeni mahallelerinden olan Mavikent Mahallesi'nin gelişimi sürüyor.

Cami, okul, park gibi ihtiyaçların karşılanmasının ardından sosyal donatı alanlarının yapım çalışmalarında adım adım sona gelindi.

Mavikent Mahallesi'ne yaptırılan düğün salonu ve diğer sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Tahmazoğlu, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yaptığı incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi'nin hızla geliştiğine dikkat çekerek "Mavikent Mahallemiz bizim dönemimizde kurduğumuz ve her şeyi ile yakından ilgilendiğimiz bir mahallemiz. Okulları, konutları, camisi, çarşısı, kapalı pazaryeri ve sanayi sitesiyle modern bir yaşam alanı. Şimdi de düğün salonu, sağlık ocağı, sağlık merkezi, 112 acil merkezi, ticari alanlar ve altında da kapalı otopark olmak üzere yeni bir sosyal donatı alanı yapıyoruz. İnşaat çalışmalarımız son aşamaya geldi. İnşallah çok yakın bir zamanda tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)