• DOLAR 32.54
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2486.168
  • ...
Sıcaklık 7 İla 10 Derece Yükselecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Akdeniz`de de sellere yol açan kuvvetli sağanaklar bu hafta dinecek. İç ve doğu kesimlerde kar yağışı etkisini kaybedecek. Salı-Perşembe günleri boyunca sürecek güneşli hava Cuma günü batıda tekrar yerini yuğmura bırakacak

İstanbul haftanın ilk günü de soğuk ve bulutlu, 8 derece ama salıdan-perşembeye kadar hava bolca güneşli olacak, lodosla sıcaklık 13-14 dereceye çıkacak.

Ankara Pazartesi-Salı soğuk. Sıcaklık artışı Çarşamba hissedilecek. Sıcaklık lodosla 5-6 derece artacak. 5 dereceden 12 dereceye yükselecek.

İzmir`de sert poyraz Salı günü yerini lodos ve güneşe bırakacak. 12 derece olan sıcaklık 16-17`leri görecek

BÖLGE BÖLGE HAVA KOŞULLARI
Marmaralılar haftanın ilk günü de üşüyecek ama Salı-Perşembe günleri boyunca bahar havası var. Sıcaklık 15 derece ve üstüne çıkacak. Bir sonraki yağış cuma gelebilir.

İç anadolu`da Yozgat, Sivas, Kayseri civarında kar yağışı sürecek. Salı hava açacak ama sıcaklık artışı Çarşamba hissedilecek. Isınmaya yoğun sis ve pus da eşlik edecek.

Ege`nin güneyi bulutlu ve hafif yağmurlu. Ancak Salı günü lodosla gelen ılık hava ilk önce Ege bölgesini ısıtacak.

Güneyde son bir aydır sellere yol açan yoğun yağışlar Salı`dan itibaren kesiliyor. Güneş hem akdeniz, hem de Güneydoğu`da bolca parlayacak.

Doğu Anadolu`da yarın kar yağışı Erzincan, Erzurum, Kars, Van boyunca sürecek. Malatya, Elazığ arasında ise sağanak yağmur görülecek.

Karadeniz`in orta ve doğu kesimlerindeki yağışlar kıyılarda yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde sürüyor. Salı`dan itibaren Bolu ve iç kesimlerde yoğun sis başlayacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir