• DOLAR 32.542
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2486.012
  • ...
AGD`den 29. Bölge Divanı ve Eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Şişli Öğretmen Evi`nde düzenlenen seminere AGD genel başkanı Salih Turhan, genel başkan yardımcısı Muammer Bilgiç, Saadet Partisi il başkanı Necip Yavuzer, bölge başkanı Yaşar Gündüz, Ağrı, Van, Bitlis, Hakkari il başkanları katıldı.

 

Seminerde bir konuşma yapan AGD Genel başkanı Salih Turhan, düzenlenen divan toplantılarını amacının anlattı. Düzenledikleri divan toplantılarını üniversiteye hazırlıkta deneme sınavlarındaki performans ölçümlerine benzeten Turhan, \"Bizler bu divanlarımızda ne yaparız? Özellikle bardağın boş tarafını değerlendiriyoruz. Hangi eksikliklerimiz var? Hangi gençlerimize ulaşmamız lazım, teşkilatla alakalı nelerin yapılması gerekiyordu? Ve önümüzdeki ay hangi hedefleri gerçekleştirmemiz gerekiyordu? Yani mahşerin provası, hesabın provası niteliğindedir bizim divanlarımız\" dedi.

 

Konuşmasında dünyanın dört bir tarafından Müslümanların çektikleri sıkıntılara dikkat çeken Turhan, \"Dünyanın her tarafında Müslümanlar bin bir türlü sıkıntılarla karşı karşıyalar. Ama bu sıkıntılara sabreder ve en güzel şekilde Müslümanların sıkıntıdan kurtulması için mücadele edersek, İnşallah cennetle karışılacağımız ümidi içerisindeyiz\" ifadelerini kullandı.

 

Seminerde sinevizyon eşliğinde bir sunum gerçekleştiren Turhan, programlı ve teşkilatlı çalışmalara ayetler eşliğinde örnekler verdi.

 

Seminer, katılımcılara verilen ikramla devam etti. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir