• DOLAR 32.337
  • EURO 35.172
  • ALTIN 2240.891
  • ...
"Gençlerin içerisine düştüğü sorunun ana sebebi sistemdir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, beraberindeki heyetle birlikte geçen pazar günü resmi açılışı gerçekleştirilen Temiz Toplum Derneğinin yeni Genel Merkezini ziyaret etti. HÜDA PAR heyeti, Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay ve Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Gürlü tarafından karşılandı.

Yapılan görüşmede toplumun içerisinde bulunduğu sorunlara temas edildi.

Ziyarette bir konuşma yapan Elibüyük, “Biz sonuç üzerinden meseleye yaklaşıyoruz. Geçenlerde gençlerimizin düzenlediği bir programda uyuşturucu ile ilgili sorular geldi. Sürekli olarak sanki gençlerin kurtarılmaya muhtaç, büyüklerin ise tüm sorumluluklarını yerine getirmiş gibi görülmesinin doğru olmadığına inanıyorum. Bu meselede gençler sonuçtur. Bir bebekten hırsız, katil üreten bir toplumu neden konuşuyoruz? Gençlerin içerisine düştüğü sorunun ana sebebi sistemdir.” dedi.

Elibüyük, toplumun her kesiminin bu konuda sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Yaptıkları seçim çalışmaları sırasında görüştüğü bir madde bağımlısının söylediklerinden etkilenerek bundan 2,5 yıl önce derneği kurup madde bağımlılığı ile mücadeleye başladıklarını belirten Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, bu kapsamda birçok konferans verdiğini ifade etti.

Ay, toplumun düştüğü durumdan sadece çocukların değil, ebeveynlerin, öğretmenlerin, cami imamlarının TV’lerin vs. toplumun her kesiminde söz sahibi olanların mesul olduğunu belirterek, neticeyle değil neticeyi doğuran sebeplerle uğraşılması gerektiğini ifade etti.  (Nizamettin Aşkın- İLKHA) 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir