• DOLAR 32.593
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2415.25
  • ...
SON DAKİKA
Koyun çalan hırsızlar yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt Ulus Mahallesi ahırlar bölgesinde, bir ahır kapısının asma kilidini kırarak ahırda bulunan 47 küçükbaş hayvanı çalan hırsızlar, çaldıkları hayvanları Batman iline doğru götürdükleri sırada, polis uygulama noktasına yakın bir yerde hayvanların da içinde olduğu aracı terk ederek kaçtılar.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "10 Aralık 2019 günü gece saatlerinde, Ulus Mahallesi Ahırlar bölgesinde bir ahır kapısının asma kilidi kırılarak, ahırda bulunan 47 küçükbaş hayvanın çalınması suretiyle meydana gelen hayvan hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan kapsamlı araştırmalar sonucunda, şüpheli şahısların açık kasa kamyonet araca, çalmış oldukları hayvanları yükleyerek Batman iline doğru götürdükleri esnada, şüpheli şahısların polis uygulama noktasına yakın bir yerde hayvanlar ile birlikte aracı terk ettikleri anlaşılmıştır." denildi.

Valilik açıklamasında, şüpheli şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirenlerin 5 kişi olduğu, olaya karışan 5 şüpheliden 3'ünün yakalandığı belirtildi.

Yakalananlardan birinin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, 2 şahsın ise yakalanarak savcılığa sevk edilmek üzere gözaltına alındığı bildirildi. Geri kalan diğer 2 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği kaydedildi. (Murat Orhan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir