• DOLAR 32.592
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2497.805
  • ...
Cizre Umut Kervanı'ndan muhtaç aileler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaklaşık 30 ailenin bir aylık gıda ve mutfak ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor.

Yapılan kermes ve yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan dernek temsilcisi Ömer Camcı, “Öncelikle yapmış olduğumuz kermeste, hayırsever ve duyarlı Cizreli halkımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Allah kendilerinden razı olsun." dedi.

Camcı, "Çeşitli vesilelerle yapmış olduğumuz bu hayırlı işlerde asıl gayemiz Peygamber Efendimizin, “Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun ihtiyacını giderir.” müjdesine nail olmaktır. Yardım faaliyetlerimizde kendimize amaç edindiğimiz düsturlardan biridir bu durum." ifadelerini kullandı.

"Yetim ve muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını giderebilmek ve mağduriyetlerine cevap verebilme adına hayırsever Cizreli halkımız ile muhtaç halkımız arasında her zaman köprü görevini görmeye devam edeceğimizi bilmelerini isteriz." vurgusunu yapan Camcı sözlerine şöyle devam etti;

"Dört gün süren kermesin kurulmasından bitimine kadar, yapılan ev yemeklerinden el işi örgü ve giysiler gibi çeşitli malzemelerle katkı sunan dernek gönüllülerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bu vesile ile dernek gönüllüsü kardeşlerimizin de ihtiyacını gidermesini Rabbimizden niyaz ederiz." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir