• DOLAR 32.331
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2299.086
  • ...
Uyuşturucu tacirlerine operasyon: 7 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından “Uyuşturucu Kullanımı ve Satışıyla Mücadele Kapsamında” düzenlenen iki ayrı operasyonda 3 bin 320 gram esrar ele geçirildi. Her iki olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Sokak satıcılarına yönelik yapılan eşzamanlı operasyonda; sokak satıcısı olduğu değerlendirilen 6 şüpheli şahıs operasyon kapsamında gözaltına alınmış ve çıkarılmış oldukları adli mercilerce ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama’ suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” denildi.

Açıklamada, uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen ikinci operasyonla ilgili de şu ifadeler kullanıldı: “10.12.2019 günü uyuşturucu madde taşıdığından şüphelenilen bir araç Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde durdurulmuş. ‘Alice’ adlı narkotik köpeğinin tepki vermesi sonucu aracın yedek lastiği ve kaportası arasındaki boşluk kısmına gizlenmiş 6 pakette toplamda 3 bin 320 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs çıkarılmış olduğu adli mercilerce ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama’ suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.”  (Abdurahman Uğurlu/Mehmet Demir-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir