• DOLAR 32.52
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2421.461
  • ...
Abbas`tan Siyonist Katil General İçinTaziye Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Özerk Yönetimi Başkanı ve Fetih Hareketi lideri Mahmut Abbas, Kudüs’teki bir hastanede tedavi altındayken geçen Çarşamba günü ölen Siyonist eski Genelkurmay Başkanı Amnon Lipkin Shahak için taziye mesajı yayınladı.

Ramallah yönetimine bağlı resmi haber ajansı konuyla ilgili verdiği haberde, Mahmut Abbas’ın dün (22 Aralık Cumartesi) akşam, ölen Siyonist Generalin eşini telefonla arayarak taziye dileklerini ilettiğini belirtti.

Birçok savaşta üst düzey görevler alan Siyonist cani ve katille ilgili övücü sözler de sarf eden haber ajansı, Siyonist generalin Oslo İlkeler Anlaşmasının sağlanmasında etkin ve Filistinlilerin ihtiyaçlarını takdir eden biri olduğunu ve barışın sözle değil atılacak pratik adımlarla sağlanabileceğine inandığını ifade etti.

68 yaşında ölen Siyonist General askerliğe Paraşütçüler Birliğinde başladı. Ekim savaşında tabur komutanıydı. Lübnan savaşına da katılan Siyonist komutan daha sonra işgal ordusunda Merkez Alay Komutanlığına, ardından da istihbarat şubesi başkanlığına getirildi. 1991 yılında Genelkurmay Başkan Yardımsı oldu.

1998 yılında askeriyeden ayrılan Siyonist komutan kurduğu Siyonist Merkez Partisiyle seçimlere katıldı. Seçimlerde Knesset’e girmeyi başaran Siyonist komutan kurulan hükümette Turizm Bakanı oldu. Daha sonra Ehud Barak’ın partisine katılan Shahak, 2001 yılında Knesset üyeliğinden istifa etti.

filistinhaber

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir