• DOLAR 32.57
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2429.62
  • ...
TPAO`dan Batman Eğitimine Büyük Jest
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - TPAO Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu`nun kararıyla Batman eğitimine katkı amaçlı yeni bir okul yaptırması için Batman Valisi Yılmaz Arslan`a 8,5 Milyon TL`lik temsili çeki TPAO Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıparmak verdi.

 

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, TPAO Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Besim Şişman, TPAO Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Said Kirazoğlu, TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın ve birçok TPAO üst düzey yöneticisinin katıldığı törene ilgi büyüktü. Valiliğin kendilerine bir okul yaptırmaları konusunda talepte bulunduğunu belirten TPAO Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Altıparmak, Valiliğin talebini olumlu karşıladıklarını söyledi.

 

TPAO Yönetimi Batman`da
Batman`ı ziyaret eden TPAO Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyeleri Besim Şişman, Murat Altıparmak, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Said Kirazoğlu, Mali İşler Daire Başkanı Fikri Nayır, Personel Daire Başkanı Yahya Pektaş Batman`a gelerek bir takım incelemelerde bulundular. TPAO petrol sahalarını ve kuleleri ziyaret eden TPAO üst yönetimi Batman`dan ayrıldı.

 

Açılışı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan Mehmet Şimşek İmam Hatip Lisesinde yapılan törene katılan ve Mehmet Şimşek tarafından oldukça samimi ve sıcak bir şekilde ayrılan TPAO yönetimi, \"Sosyal projeler kapsamında Batman `a hizmetlerimiz devam edecek\" dediler. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir