• DOLAR 32.52
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2421.461
  • ...
Sürücü Kurslarına Yeni Kurallar Anlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Beycan Sürücü Kursu ve Ayaz Sürücü Kursunun sponsorluğunda, Batman Bahçeşehir Koleji konferans salonu saat 15.00`te Doğu ve Güneydoğu`da faaliyet gösteren sürücü kurslarına yeni kurallarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Özel Sürücü Kursları Konfederasyonu Orta Anadolu ve Akdeniz Bölgesi Federasyon Başkanı Mahmut Bektaş, Doğu ve Güneydoğu`daki özel sürücü kursu temsilcileriyle toplantı yaptı. Bektaş, Trafik Yüksek Kurulunun kararları doğrultusunda bundan sonra sürücü kurslarına uygulanacak olan denetimler ve daha iyi sürücüler yetiştirmek için yapılması gerekenleri anlattı.

 

Mahmut Bektaş, sürücü kurslarındaki derslik, eğitim alanlarının daha sık denetleneceğine ve sürücü sınavlarının bundan sonra bağımsız denetçiler tarafından denetleneceğine işaret ederek direksiyon eğitimlerine daha fazla önem verileceğini söyledi.

 

Direksiyon sınavında geçme notunun yükseleceğini söyleyen Bektaş, \"Sürücü belgesi alacak kişi bir yıl aday sürücü olacak ve sürücü belgeleri ömür boyu değil süreli olacak. Fark ehliyeti almak isteyenler tekrar sınava giremeyecek, sadece direksiyon eğitimini alacak\" dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir