• DOLAR 32.345
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2240.599
  • ...
Engelli çocuğu için WhatsApp hattına atığı mesaj umut oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis’in Güroymak ilçesinde oturan anne Özlüfet Çağrı, doğuştan engelli olan oğlu Muhammet Çağrı için Bitlis Belediyesi WhatsApp ihbar hattına mesaj attı. Engeli çocuğu için tekerlekli sandalye alınması için mesaj atan annenin çağrısına belediye kayıtsız kalmadı.

Annenin çağrısına kayıtsız kalmayan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay,  tekerlekli sandalye alarak, engelli Muhammet’te teslim etti.

Konu hakkında açıklamada bulunan Tanğlay, ihbar hattına bugüne kadar 936 mesaj geldiğini, bunların neredeyse hepsine olumlu dönüş yaptıklarını söyledi.

Tanğlay, ““Bitlis Belediyesi olarak eksik kalan hizmetlerin ve yapılması gereken işlerin ihbarlarını almak üzere bir WhatsApp ihbar hattı kurduk. Bu ihbar hattımıza bugüne kadar 936 mesaj geldi. Bunlardan biri de Güroymak ilçemizde engelli bir vatandaşımızın annesi tarafından gönderilmişti. Engelli kardeşimizin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı. Annesi WhatsApp hattımıza ulaştı. Bizde imkanlarımız dahilinde annemizin isteğini yerine getirdik ve Bitlis Belediyesi olarak tekerlekli sandalyeyi kardeşimize gönderdik. Onlardan da teşekkürümüzü aldık. Rabbim onlara yardım etsin. Evlatlarını onlara bağışlasın.” dedi.

Anne Özlüfet Çağrı ise, engelli oğlu için tekerlekli sandalye gönderen Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’a teşekkür etti. (Şükrü Tontaş-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir