• DOLAR 32.378
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2326.038
  • ...
Midyat Kent Konseyi mazbatalarını aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Belediye Başkanı Veysi Şahin Midyat Kent Konseyi Başkanı seçilen Zeyni Bedir ve yürütme kurulu üyelerini makamında kabul etti. Şahin, Kent Konseyi Başkanı ve yürütme kurulu üyelerine mazbatalarını verdi. Böylece Midyat Kent Konseyi resmen kurulmuş oldu.

Burada konuşan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, en büyük projelerinden biri olan Midyat Kent Konseyi’nin, yönetim anlayışını değiştirmek, ortak akıl ve şeffaflıkla yönetim anlayışını hayata geçirme yolunda büyük adım attıklarını söyledi.

Şahin, Midyat Kent Konseyi'nin Midyat’ın ortak aklını temsil edeceğini ifade ederek, "Yerel demokrasinin güçlü bir yapısı olarak kent konseyinin, istişareyi dayalı ortak bir akıl mekanizması işlevi göreceğine inanıyorum. Kentimizdeki önemli sivil toplum örgütlerini, odaları, dernekleri kısacası hayatın her alanına dokunan STK’ları harekete geçirdik. Üst düzey bir katılımla Midyat’ın vicdanı olacak birlikteliğin tesis edildiğini düşünüyorum. Amacımız ilçemizi gelecek nesillere daha güzel biçimde teslim etmektir. Özellikle altını çiziyorum, burası siyasi bir topluluk değildir.” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir ise, Midyat Kent Konseyinin kurulmasında emeği geçen Başkan Şahin’e teşekkür ederek, “Midyatlı hemşerilerimiz için daha güzel ne yapabiliriz diye çalışacağız.” dedi.

Ardından Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir’de Başkan Veysi Şahin’e plaket verdi.

Ardından, yürütme Kurulu üyeleri, Mehmet Veysi Seven, Şehmus Yavuz, Orhan Şaşmaz, Zülküf Erdem, Aysel Noyan, Fırat Ergin Tural, Fatih Maral ve Mehmet Zeki Ayyıldız’a mazbataları takdim edildi. (Süleyman Tunç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir