• DOLAR 32.346
  • EURO 35.205
  • ALTIN 2247.386
  • ...
​"Siyasetin en önemli amacı halka hizmet etmektir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl’de köy ziyaretleri kapsamında HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hamdullah Tasalı ve il teşkilatı merkez Yenibaşlar köyünü ziyaret etti. Heyet, köy halkıyla yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.

Yenibaşlar köy sakinleri köyün içinden geçen şehirlerarası yol ile ilgili yaşadıkları sorun ve sıkıntılarını Tasalı’ya anlatarak, söz konusu sorunla ilgili olarak defalarca yetkililere iletmelerine rağmen halen yol sorunun çözümlenmediğini ve bu durumdan dolayı mağdur olduklarını belirttiler.

“Siyasetin en önemli amacı halka hizmet etmektir”

 Yenibaşlar köy sakinlerinin dile getirdiği sorunları dinleyen Tasalı, siyasetin kendileri için bir amaç değil bir araç olduğunu belirterek, siyasetin en önemli amacının ise halka hizmet etmek olduğunu söyledi.

Devletin halka hizmet etmek için var olduğuna dikkat çeken Tasalı, “HÜDA PAR olarak devamlı halkımızın sorunlarıyla ilgileniyoruz. Sorunların çözümü için gayret gösteriyoruz. Devletin görevi toplum için şu beş şeyi garanti altına almasıdır. Devlet insanların dini inançlarını, malını, canını, nesil ve aklı muhafazasını koruma altına alması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Yenibaşlar köy sakinlerinin ilgisinden memnun kalan Tasalı, köyde bulunan hastaları da ziyaret ettikten sonra köyden ayrıldı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir