• DOLAR 32.585
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2418.912
  • ...

Lokma tatlısı günümüzde Türk mutfağının önemli tatlılarından biridir. Hem günlük olarak evimizde yapıp yeriz hem de hayır yapmak için döktürürüz. Evimizde yaptığımızda malzemenin miktarı daha az olurken hayır lokması döktürmek için yaptırıyorsak malzemelerin miktarı fazla olur. Evimizde lokmayı kendimiz pişirebiliriz. Ama hayır lokması dağıtmak istiyorsak ve miktarı fazla ise evimizdeki mutfaklar bunun için yeterli olmayabilir. Bu zamanlarda lokma işi yapan bir firma ile anlaşabilirsiniz. Lokmacı ile iletişime geçtiğinizde lokma döktürmek istediğinizden bahsederseniz, firma sizden kişi sayısı hakkında bilgilendirme ister. Siz de hem kişi sayısını hem de malzemelerin markalarını lokmacı ile görüşürsünüz. İşte bu iki madde sizin lokmalarınızın fiyatlarını belirler.

Bunlara ek olarak mobil lokmacı sisteminden faydalanırsanız, fiyatlar ona göre değişiklik gösterir. Nerede lokma dökümü yapmak istiyorsunuz, kaç kişilik lokma dökülecek, lokmanın yanına ek olarak çatal, tabak, peçete gibi gerekli malzemeler istiyor musunuz ya da lokma harcının malzemelerine ek malzemeler eklemek istiyor musunuz gibi bir soruların cevabını hazırlamanız lazım. Bu ayrıntılar lokma döktürme öncesinde önemsiz gelse de önemli ayrıntılardır. Özellikle kişi sayısını doğru ayarlamak önemlidir. Çünkü kişi sayısına orantılı olarak fiyat ya düşer ya da artar.

Lokma Döktürmek Pahalı Mıdır?

Lokma fiyatları belirlenirken miktar önemlidir. Kaç adet lokma istediğinizi ya da kaç kişinin geleceğini net bir şekilde belirtmelisiniz. Kişi sayısı fiyatları belirleyecektir. Bunun dışında hangi marka malzeme kullanmak istediğiniz de önemli ayrıntıdır. Uygun fiyatlı markaları seçerseniz lokma döktürme fiyatları uygun olacaktır. Ama uygun fiyatlı markalar yerine pahalı markalar tercih ederseniz otomatik olarak lokmalarınızın fiyatları artacaktır. En iyisi ne çok ucuz ne de çok pahalı markalar tercih etmektir. Fiyatı uygun, lezzeti ve işinin ustası bir lokmacı seçmek önemlidir.

Lokma dökümü yaptırmak istiyorsunuz ama uygun fiyatlı olmasını da istiyorsanız. Sizlere tavsiyemiz iyi bir araştırma yapmanızdır. Çünkü lokmacılık sektörü büyük bir sektördür. Çok pahalı seçenekler ya da çok ucuz seçenekler mevcuttur. İyi araştırılmış güzel bir lokmacı bulursanız hayır yapmak için beklemenize gerek kalmaz.

İstanbul genelinde lokma döktürmek isterseniz hayirlokmasi.com.tr adresini ziyaret edebilir 0530 060 80 60 numaralı hattan hızlıca sipariş verebilirsiniz.