• DOLAR 32.539
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2488.994
  • ...
Çeşitli suçlardan aranan 47 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamaları ve denetimlerinin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 32 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 21 şüpheliye hırsızlıktan, 82 şüpheliye de kabahatler kanunundan işlem yapılırken, aranan 47 şüphelinin de yakalandığı bildirildi.

Yapılan denetimlerde; 105,54 gram uyuşturucu madde, bir adet uyuşturucu hap, bir adet hassas terazi, 8 adet tabanca, 46 adet fişek, 3 adet tüfek, 28 adet kartuş, 5 adet hacizli yakalamalı araç, 3 adet çalıntı motosiklet, bir adet çalıntı laptop, 3 adet çalıntı cep telefonu, bir adet kumar makinesi ve çeşitli çalıntı malzemeler ele geçirildi.

3 kapkaç şüphelisi yakalandı

Kentte kapkaç yöntemiyle hırsızlık yapan şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik başlatılan geniş çaplı çalışma kapsamında farklı tarihlerdeki 2 kapkaç olayının faillerinin kimlikleri tespit edildi.

Evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3 şüphelinin benzer suçlardan sabıkalarının olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanırken, 2’si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hırsızlık şüphelisi 3 kadın yakalandı

Nizip ilçesi Menderes Mahallesi'nde iki farklı adresten hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 kadın gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Düğünde silah sıkan kişi gözaltına alındı

Nizip ilçesinde düğünlerde silah sıkanlara yönelik düzenlenen operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçenin Fırat Mahallesi'nde bir düğünden havaya silah sıkıldığı ihbarını aldı.

Olay yerine gelen ekipler, düğünde havaya silah sıkan bir kişiyi gözaltına alırken, 2 ruhsatsız av tüfeği ile 16 dolu ve 4 boş fişeğe de el konuldu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir