• DOLAR 32.371
  • EURO 35.047
  • ALTIN 2325.545
  • ...
Dereceye giren güreşçilere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilvan'da Anadolu Yıldızlar Ligi Güneydoğu Anadolu Güreş Grup Müsabakaları düzenlendi.

Güneydoğu Anadolu bölgesinde 10 ilden yaklaşık 200 sporcu ve farklı illerden gelen hakemler tarafından yapılan müsabaka yurdun  6 bölgesinde yapılmakta olup dereceye  giren takımlar Gaziantep’te yapılacak yarı final müsabakalarına girmeye hak kazanacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda  2019-2020 Yılı 12-17 yaş Anadolu Yıldızlar Ligi Güneydoğu Anadolu Güreş Grup Müsabakalarına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, AK Parti Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Cidir, Hilvan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Abdurrahman Kaya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrıyar, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe halkı katıldı.

Hilvan'da düzenlenen Anadolu Güreş Grup Müsabakalarının ilçe halkı tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Genel Müdürlüğünce Hilvan’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Güneydoğu Anadolu Güreş Grup Müsabakalarında ata sporumuzu temsil eden ve dereceye giren genç sporcularımıza ödüllerini takdim ettik. Sportif faaliyetlerin ilçemizde arttırılması yönünde Gençlik ve Spor Bakanlığına talepte bulundum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir